Οικονομία

Ε.Α.Σ. : Παράταση για τις Δηλώσεις Αγροτικών Επιδοτήσεων

139views

Ε.Α.Σ. : Παράταση για τις Δηλώσεις Αγροτικών Επιδοτήσεων

Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων δόθηκε παράταση για τη υποβολή της φετινής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης -Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης & Ελέγχου (Ε.Α.Ε. – Ο.Σ.Δ.Ε. 2023) έως και Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι (τηλ. 26710-22927) επαληθεύει τον πρωτοπόρο ρόλο του και στην καθοδήγηση του κατά κύριο επάγγελμα αλλά και του ερασιτέχνη Κεφαλλονίτη και Θιακού Παραγωγού στη σύνταξη και υποβολή της Ε.Α.Ε. – Ο.Σ.Δ.Ε. 2023 διασφαλίζοντας την Αγροτική του Επιδότηση καθώς από την πρώτη στιγμή η φετινή συγκέντρωση αιτήσεων είναι μεγάλη και σταθερά αυξανόμενη.

Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.