Οικονομία

Ε.Α.Σ. : Δημοσίευση οριστικών δικαιούχων έκτακτης επιδότησης ζωοτροφών

129views

                  Ε.Α.Σ. : Δημοσίευση οριστικών δικαιούχων έκτακτης επιδότησης ζωοτροφών

   Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.)

ολοκληρώθηκε η τελική κατάταξη των αιτούντων Κτηνοτρόφων στο Μέτρο 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης  (Π.Α.Α.) 2014-2022.
Αναλυτικότερα μετά την πραγματοποίηση όλων των προβλεπόμενων ελέγχων από τον Οργανισμό Πληρωμών του Υ.Α.Α.Τ., εκδόθηκε ο οριστικός πίνακας παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης – πληρωμής για ζωοτροφές.

   Υπενθυμίζεται ότι, η συνολική δημόσια δαπάνη των εντασσόμενων πράξεων στο Μέτρο 22 ανέρχεται σε 94.215.903,00€ από 89.000.000€ που ήταν αρχικά.

   Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε τεχνική υποστήριξη οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Παραγωγοί, που αιτήθηκαν την έκτακτη επιδότηση ζωοτροφών ανά κεφάλι αιγοπροβάτου  – βοοειδούς – χοίρου, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ επί της παραλιακής λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

                         Από Ε.Α.Σ (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.