Υγεία

Ευχαριστήριο του Γ. Ν. Κεφαλληνίας στην Ρουμπίνα Λιοσάτου για τη δωρεά του ψηφιακού μαστογράφου

219views

Εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην κ. Ρουμπίνα Λιοσάτου , για τη δωρεά ενός (1) Ψηφιακού Μαστογράφου, Selenia Dimensions 3D & AWS 6000 με S/N : SDM131501653, κατασκευής του Αμερικανικού Οίκου Hologic.

Η όλη προμήθεια εξοπλισμού & εργασία εγκατάστασης ανέρχεται σε δαπάνη ύψους 200.000,00 € άνευ ΦΠΑ, για την ενίσχυση του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας.

Η πράξη αυτή καταδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον για την κοινωνία του νησιού μας, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Αποτελεί δε και μία πράξη συμπαράστασης προς το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο με την προσφορά αυτήν βελτιώνει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Κεφαλληνίας

Δημήτρης Μαρτίνης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.