ΚοινωνίαΠολιτική

Ευχαριστήριο Μήνυμα ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

144views

Την Κυριακή 28/4/2024, συνολικά πάνω από 40 μέλη αλλά και φίλοι της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς & Ιθάκης πραγματοποιήσαμε εθελοντική δράση καθαρισμού σε παραλίες της βόρειας Κεφαλονιάς. Ήταν μεγάλη τιμή να συμμετέχει στη δράση μας για ακόμα μια φορά η υποψήφια ευρωβουλευτής Πίστη Κρισταλίδου. Είναι σημαντικό ως νεολαία να προωθούμε τον εθελοντισμό και την ανιδιοτέλεια στους συμπολίτες μας, είναι σημαντικό όλοι μαζί να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε το Νησί μας καλύτερο.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι για ακόμα μια φορά είχαμε δίπλα μας τους ανθρώπους μας, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα πράξη. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Ρεγγινα Γερμενή και Γεράσιμο Γερμενή (Villa Amneris, Villa Regina, Regina’s Boats), τον Παλήκισιανο Χρήστο (Fiscardo Cruises Odysseas), την Θεοδώρα κουλουμπαριτση (Kefal-Oinia), τον Αλεξανδρο Κουλουμπή (Αλέξανδρος 3K), την Οικογένεια Γασπαρή( Κ. Γασπαρής Ι.Κ.Ε), τα αδέλφια Κώστας και Ηλίας Τζάνης (Greka Travel), τον Γεράσιμο και την Μαρία Ραυτόπουλου (Ταβέρνα Φώκι), Την Οικογένεια Ανδρέα Κουλουμπη( Vista Mare), την Ειρηνη και τον Τάσο Δούλο (Thalassa Real Estate), την Νίκη Θεοδωρακάτου (Mirabel Hotel), τον Καραχρήστο Δημήτριο (Melina Patisserie).
Τέλος ευχαριστούμε την Περιφερειακή Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας και Ιθάκης Γιάννα Κουλουμπή για την άριστη συνεργασία, καθώς και τον Δήμαρχο Σάμης Παναγή Δρακουλόγκωνα και τον Αντιδήμαρχο Κυριάκο Φερεντίνος για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Ο.Ν.ΝΕ.Δ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.