Πολιτισμός

Ευχαριστήριο για το “Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη”

39views

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

                                                                                                                        

Με την ολοκλήρωση  των εκδηλώσεων στο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ», το οποίο  φιλοξενήθηκε και  φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» που  επιμελήθηκε από τον σκηνοθέτη Σταύρο Παπαδάτο και την Τζένη Παπαδημάτου-ηθοποιό, θα πρέπει  να ευχαριστήσουμε όλους όσους  η συμβολή τους υπήρξε καθοριστικής σημασίας  για την πραγματοποίησή τους. Την προσπάθεια αυτή την ενίσχυσαν με την προσφορά τους συμπολίτες μας και ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας :

New Style Home Design (Μαρία Σιμάτου Έπιπλα)
Loukoumania  Κεφαλονιάς

Ζαχαροπλαστείο Σπαθής

Bazzar super market

Την ομάδα Teatro- Theama

Γενικό Εμπόριο Λευτέρης Ποδάρας

Μαγουλά Αικατερίνη & Σία Ο.Ε.-Τρόφιμα

Σταθάτος Παν. & Υιοί ΑΒΕΤΕ- Τυποποιημένα τρόφιμα.

Τον Γεράσιμο Γαβριελάτο με το έλκηθρό του και τους εμπόρους, προσφέροντας  κάθε χρόνο καραμέλες και σοκολατάκια  για να μοιραστούν στα  παιδιά.

Τον Νίκο Νικολούλη  με την μασκότ-χιονάνθρωπο και τέλος τις σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΔΙΕΚ Κεφαλληνίας, Ελένη Μαντά  και Λουκία Μικελάτου καθώς επίσης  την εκπαιδεύτριά τους Αλεξάνδρα Παπαδάτου,.

 

 

 

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.