Κοινωνία

Ευχαριστήρια Επιστολή του αποχωρήσαντα Πυράρχου Γ.Κ. Χρήστου Πελ. Ζουναλή

147views

Ευχαριστήρια Επιστολή

 

 

Αποχωρώντας σήμερα 01-02-2024 από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας, λόγω μεταθέσεώς μου στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Νομού Λαρίσης, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλη την τοπική κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

Επίσης ευχαριστώ θερμά την Αντιπεριφέρεια Κεφαλληνίας & Ιθάκης, τους Δήμους Αργοστολίου, Σάμης, Ληξουρίου, Ιθάκης, όλους τους κρατικούς φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία πού είχαμε και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν στην Υπηρεσία μας.

Οφείλω πάνω από όλα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο προσωπικό της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας καθώς και τους εθελοντές, για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους.

 

Μετά τιμής

Χρήστος Πελ. Ζουναλής

Πύραρχος Γ.Κ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.