Πολιτισμός

“Ερωτικά στο γρασίδι του Φλεβάρη” συνεχίζονται τα Art Weekends 2024 στο Art Studio Est του Κώστα Ευαγγελάτου

279views
“ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ”
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ART WEEKENDS 2024 ΣΤΟ ART STUDIO EST ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
 
Συνεχίζονται με επιτυχία στο ART STUDIO EST- LA CHAMBRE, Πρατίνου 87, τα ART WEEKEDS που έχει διοργανώσει ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Φεβρ. 2024.
Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ώρα 13:00 θα εκτεθεί νέα ζωγραφική η ενότητα “Ερωτικά στο γρασίδι του Φλεβάρη”, με ερωτικές, καρδιόσχημες συνθέσεις”.
Στα πλαίσια των Art weekends παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής μικρών διαστάσεων, εικαστικές- συλλεκτικές εκδόσεις-λευκώματα με έργα και θεωρητικά κείμενα του, το Ημερολόγιο τέχνης- Art Calendar 2024 “Προεφηβικές συνθέσεις”, ζωγραφικά σχέδια και ποιητικές συλλογές στην ελληνική, γαλλική και αγγλική γλώσσα με εικονογραφήσεις του.
Εκτίθενται παράλληλα κατασκευές και λίθινα μικρογλυπτά του καλλιτέχνη Ντάνυ Μαρτζόκα / Ramadan Margjoka, με ready-made συμβολικά, βιομορφικά σχήματα. Χαρακτηριστικά έργα με την συνδυαστική κατασκευή λίθινων καθώς και ξύλινων ή άλλων υλικών έτοιμων από την φύση.  Η ομαδική παράταξη των έργων στα οποία η πατίνα του χρόνου και οι  συνθήκες του περιβάλλοντος προσάπτουν επίσης θετικές αισθητικές γοητευτικές εκλάμψεις επιτείνει την ιδιότυπη αυθεντικότητα τους.
ART STUDIO EST-LA CHAMBRE
ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87 (Πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 26 ΦΕΒΡ. 2024
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ (Με προσυνεννόηση): 12.30 – 16.00

Τηλ: 210 7294259, 6944621286

www.rodopicollection.blogspot.com

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.