Πολιτική

Επιστολή διαμαρτυρίας 12 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης στον Νικόλα Βαλλιανάτο κάνουν λόγο για υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου

181views

Αξιότιμε κε Πρόεδρε,

Για μία ακόμα φορά αυτοβούλως και χωρίς καμία συνεννόηση με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποφασίσατε να διεξάγετε Δημοτικό Συμβούλιο σε ημέρα και ώρα παντελώς ακατάλληλη. Μετά τις συνεδριάσεις το Σαββατοκύριακο, που συνάντησαν την σφοδρή αντίδραση της πλειοψηφίας των συμβούλων, προχωρήσατε στην απόφαση να προσκαλέσετε Δημοτικό Συμβούλιο την Μεγάλη Εβδομάδα και μάλιστα σε ώρα πρωινή, όταν με βεβαιότητα η πλειονότητα των συμβούλων δε θα μπορεί να παρασταθεί, διότι εργάζεται.

Η απόφαση σας αυτή συνιστά μία ακόμα υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου και για αυτό τον λόγο την καταγγέλλουμε και σας δηλώνουμε ότι δεν προτιθέμεθα να την «επικυρώσουμε» με την παρουσία μας.

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΑΓΙΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΟΡΤΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΡΩΙΑΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΚΑΤΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.