Οικονομία

Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης-Υποβολή πρότασης στο Black Sea Basin Programme

44views

Ουσιαστικές συμφωνίες για άντληση 3 εκ€ από κοινοτικά προγράμματα

Μια σημαντική και συγχρόνως πολύ εποικοδομητική συνάντηση εργασίας, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας,  στην προσπάθεια των Επιμελητηρίων, να φέρουν πιο κοντά την επιχειρηματικότητα και τα λιμάνια των περιοχών μας.
Σε αυτή την προσπάθεια ενώσαμε δυνάμεις, τα Επιμελητήριο Καβάλας, το Επιμελητήριο Χίου,το  Επιμελητήριο Έβρου, το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης , ο ΕΟΑΕΝ , ο Επιμελητηριακός Οργανισμός Ανάπτυξης των Νησιών της Ευρώπης (INSULER), προκειμένου οι εδαφικές ενότητες,  τα λιμάνια μας και η επιχειρηματικότητα των περιοχών μας, να παίξει ενεργό ρόλο, στην προσέλκυση πόρων και στην περαιτέρω ανάπτυξη τους.


Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας, μεταξύ των επιμελητηρίων, για συνεχή και ουσιαστική παρέμβαση σε πολλούς τομείς, όπου ένας εξ αυτών η κοινή υποβολή προτάσεων στα νέα προγράμματα που έχουν ανοίξει, όπως αυτό του Black Sea Basin Programme, με στόχο να μοχλεύσουμε πόρους άνω τον 3 εκ ευρώ για τις περιοχές μας.


Βάλαμε τις βάσεις, με το πρωτόκολλο συνεργασίας, για όφελος και της κοινής πορείας στην επιχειρηματικότητα, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά τους στόχους και το όραμα μίας διαβαλκανικής προοπτικής ανάπτυξης και σύγκλισης των οικονομιών και της κοινωνίας των χωρών μας.
Συνεχίζουμε δυναμικά, με ισχυρές συμμαχίες και ουσιαστικές συμφωνίες, να διεκδικούμε πόρους προς όφελος του επιχειρείν και της Αναπτυξιακής προοπτικής της περιοχής μας, που τόσο πολύ την έχει ανάγκη.


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.