Πολιτική

Επική γκάφα Θεόφιλου: Αναγνώρισε στην εκπομπή του Βούτου ότι “θα παραδώσει στον Ανουσάκη που θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος “-Τζάμπα έτρεχε ο Σάκης “να μαζέψει” την γκάφα (ηχητικό)

3.7kviews

Λίγο η κούραση από τις πολλές υποχρεώσεις (διοίκηση του επιχειρηματικού Ομίλου του ,διοίκηση Δήμου, διοίκηση Λιμενικού Ταμείου κ.α.), λίγο που “δεν το έχει ” με τον πολιτικό λόγο, λίγο το άγχος του γιατί οι εκλογές πλησιάζουν και η παράταξη Ανουσακη πλέον καταγράφεται ως η μεγάλη απειλή για την κυριαρχία του , ‘την έκανε έκανε την γκάφα του ” ο ολιγάρχης Δήμαρχος: Βγήκε λοιπόν σε έναν από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του (” ΤΟ ΝΗΣΙ”) και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Σάκη Βούτου και προφανώς λόγω κόπωσης “του ξέφυγε”: “Έχουμε κάνει πολλές μελέτες , αλλά αν δεν προλάβουμε να κάνουμε τα έργα επειδή λήγει η θητεία μας , θα τις παραδώσουμε στον κύριο Ανουσακη να τα κάνει αυτός “!

Τζάμπα καημένος ο Βούτος κάθιδρος για την γκάφα του Θεόφιλου “τον έκοβε ” και προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τίποτα ο Θεόφιλος συνέχιζε : “Ας τα κάνει ο Ανουσάκης τα έργα, εμείς θα του παραδώσουμε όλες τις μελέτες έτοιμες”!

Αν δεν μας πιστεύετε ακούστε το ηχητικό. Φαίνεται πως σιγά σιγά ο Μιχαλάτος αποδέχεται την μοίρα του κι ετοιμάζεται για “το πικρό ποτήρι” της ήττας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.