Πολιτική

Επανεμφάνιση “φαντάσματος” Παρίση, πάλι χωρίς συνδυασμό και στελέχη!!! Συνεχίζουν να τον εκμεταλλεύονται οι γνωστοί επιτήδειοι…

847views

Τελικά οι επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται τον παλαίμαχο Αλέκο Παρίση και τον έχουν καταστήσει πολιτικό ανέκδοτο συνεχίζουν την ανίερη στάση τους.

Μετά λοιπόν από ένα μήνα αφωνίας ο απόμαχος Αλέκος θυμήθηκε να βγάλει μια ανακοίνωση στην λογική του “υπάρχω ακόμα” πλην όμως πουθενά δεν ανέφερε τα υποτιθέμενα 70 στελέχη που τάχα θα ανακοίνωνε μετά τις γιορτές.

Δηλαδή η παράταξη των υπολειμμάτων Παρίση δικαιώνει τον τίτλο της ως “παράταξη φάντασμα ” καθώς μέχρι στιγμής οι μόνοι που ακολουθούν είναι ο δεδομένος Άγγελος Κωνσταντάκης , ο Λιάς ο Κουρκουμέλης και ο Σάκης Κατσούρης .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας οι “χυλοπίτες” που έφαγε ο Παρίσης μέσα στις γιορτές ήταν άπειρες με πιο χαρακτηριστικές αυτές του πρώην αντιδημάρχου Τουρισμού Βαγγέλη Κεκάτου, του πρώην αστυνομικού διευθυντή Παναγιώτη Φιλίππου , του πρώην αντιδημάρχου Σπυρονικόλα Σολωμού και του πρώην δημοτικου συμβούλου Άγγελου Αγγούρια που του απαγόρεψαν ρητά να τους δημοσιεύσει .

Βλέπετε όλοι οι σοβαροί ξέρουν πως ουδείς Δήμαρχος που έχασε τις εκλογές και το πολιτικό του σύστημα δεν επανήλθε στα 85 ούτε στην Κεφαλονιά ούτε στην Ελλάδα ούτε πουθενά στον κόσμο…

Λέτε να καταφέρουν κάτι διαφορετικό ο Άγγελος , ο Λιάς κι ο Σάκης ή απλα θα καταλήξουν νούμερο στο Καρναβάλι που έρχεται;

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.