Κοινωνία

Επίσκεψη των νηπίων του 5ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

430views

4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 

Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης των νηπίων στο δημοτικό σχολείο, το 5ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου διοργάνωσε την Πέμπτη 19-05-2022 επίσκεψη των νηπίων του στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου.

Τα νήπια μαζί με τις εκπαιδευτικούς τους κ. Τασιούλη Γεωργία και κ.Γεωργίου Βασιλική και τον γονέα κ.Κοτίνη Διονύσιο με χαρά, ενθουσιασμό  και μεγάλη ανυπομονησία ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, γνώρισαν τη διευθύντρια, τους δασκάλους και τις δασκάλες και συνάντησαν παλιούς συμμαθητές και φίλους.

Γνώρισαν τα βιβλία που θα έχουν, τα θρανία και τα καρεκλάκια στα οποία θα κάθονται, τον άσπρο πίνακα που θα γράφουν. Παρατήρησαν ομοιότητες και διαφορές με το δικό τους σχολείο και πρόσφεραν μία πανέμορφη ζωγραφιά θέλοντας να εκφράσουν την ανυπομονησία καθώς και τη χαρά τους για την είσοδό τους στη Δημοτικό.

Ανάλογα οι μαθητές, -τριες του 4ου Δημοτικού Σχολείου υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τα νήπια και τους υποσχέθηκαν ότι στα πρώτα τους βήματα στο Δημοτικό θα είναι θερμοί συμπαραστάτες τους.

Στα νήπια και τις εκπαιδευτικούς τους οι μαθητές, -τριες καθώς και οι εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια  του 4ου Δημοτικού Σχολείου ευχόμαστε

«Καλό Καλοκαίρι» και «Καλή συνάντηση» τον Σεπτέμβριο.

 

 

Η  Δ/ντρια

  Υβόννη  Αλυσανδράτου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.