Πολιτική

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή στο Μεγανήσι

192views

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο νησί του Μεγανησίου επίσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, η οποία σηματοδοτεί μια νέα εποχή δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Μεγανησίου Λευκάδας.

Τον κ. Τρεπεκλή συνόδευαν ο κ. Αντώνης Δουβίτσας, Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο κ. Eυτύχης Zουριδάκης, Aντιπεριφερειάρχης βιομηχανίας, φυσικών πόρων, ενέργειας και τεχνικών επαγγελμάτων και ο κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Παρόντες από τον Δήμο Μεγανησίου ήταν ο Δήμαρχός κ. Γεράσιμος Κατωπόδης, ο κ. Γρηγόρης Τσολάκης, Πρόεδρος του Δ.Σ., οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτριος Κατωπόδης και κ. Ευαγγελία Μελά και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Νίκος Σολδάτος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Τρεπεκλής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προγραμματισμένα, σχεδιαζόμενα και εν εξελίξει έργα στο νησί, διαβεβαίωσε δε ότι είναι δεδομένη η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Μεγανησίου για την υλοποίηση των ανωτέρω έργων καθώς και τον προγραμματισμό νέων.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.