
Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, στην Κεφαλονιά
Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, στην Κεφαλονιά
H «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάστηκε, σήμερα (21.10.2022), στην Κεφαλονιά.
Ο εορτασμός περιελάμβανε την τέλεση δοξολογίας, σήμερα το πρωί, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στο Αργοστόλι, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας, κ. Δημητρίου.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παρέστησαν, ο Ειδικός Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Ηρακλής Μοσκώφ, ο βουλευτής Κεφαλληνίας κ Παναγής Καππάτος, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και φορέων, απόστρατοι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων.
*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.