Κοινωνία

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, στην Κεφαλονιά

153views

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, στην Κεφαλονιά

H «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάστηκε, σήμερα (21.10.2022), στην Κεφαλονιά.

Ο εορτασμός περιελάμβανε την τέλεση δοξολογίας, σήμερα το πρωί,  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στο Αργοστόλι, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας, κ. Δημητρίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παρέστησαν, ο Ειδικός Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Ηρακλής Μοσκώφ, ο βουλευτής Κεφαλληνίας κ Παναγής Καππάτος, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και φορέων, απόστρατοι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων.

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.