Πολιτική

Ενοχλημένος ο πνευματικός κόσμος της Κεφαλονιάς με τον Δήμαρχο Αργοστολίου που προτίμησε την βραστή γίδα στο Ρατζακλί από την μουσική πανδαισία Ξαρχάκου-Μητσιά στο γήπεδο Αργοστολίου

447views

Είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτος δεν το “πολύ έχει ” με τα “γράμματα και τις τέχνες ” και γενικά προτιμά την ψησταριά του με καλή παρεα.

Παρ’ όλα αυτά μέχρι σήμερα και υπό την επιρροή του πιστού του φίλου πρώην παιδίατρου Ευάγγελου Ευαγγελάτου έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες να εισέλθει στο χώρο της πνευματικότητας εξού και η παρουσία του σε διάφορες εικαστικές εκδηλώσεις.

Να όμως που κάθε τόσο του βγαίνει ο αληθινός του εαυτός του Δημάρχου μας και πέφτει σε γκάφες . Αίσθηση λοιπόν αλλά κι ενόχληση έχει προκαλέσει στον πνευματικό κόσμο της Κεφαλονιάς η επιλογή του Δημάρχου Αργοστολίου την ώρα και την μέρα ακριβώς που στο γήπεδο Αργοστολίου λάμβανε χώρα μια μουσική πανδαισία από τους κορυφαίους Ξαρχάκο και Μητσιά, ο πρώτος πολίτης του Δήμου μας να απολαμβάνει την βραστή του γίδα στο πανηγύρι του Ρατζακλί .

Δεύτερευον μεν αλλά εξ όνυχος τον λέοντα , όσο λοιπόν και να θέλει ο Θεόφιλος να παραστήσει τον “μυημένο στις τέχνες ” έρχονται οι αυθόρμητες επιλογές του που “τον καρφώνουν ” και τον εκθέτουν τουλάχιστον σε ένα ιδιαίτερο κομμάτι του εκλογικού σώματος .

Πάντως σύμφωνα με τις πηγές μας η γίδα στο Ρατζακλί ηταν υπέροχη από γεύση και όπως επιμένουν οι άνθρωποι μας δεν υπήρχε περίπτωση ο Δήμαρχος να την στερηθεί.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.