ΚοινωνίαΠολιτισμός

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο: 1ο Βραβείο Make A Wish, Δημιουργικός Διαγωνισμός Αστέρι της Ευχής!

64views

ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

1ο Βραβείο Make A Wish, Δημιουργικός Διαγωνισμός Αστέρι της Ευχής!

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε τη διάκριση του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργάνωσε το Make A Wish Ελλάδος , με τίτλο ”Το Αστέρι της Ευχής”! Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Κεφαλονιάς, διακρίθηκε στο φετινό διαγωνισμό και κέρδισε το πρώτο βραβείο στην Κατηγορία ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Γυμνάσια-Σχεδίασε το Αστέρι σου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας σχεδίασαν το δικό μας αστέρι εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για τα παιδιά που χρειάζονται την υποστήριξή μας.

Την τρέχουσα σχολική χρονιά υλοποιήθηκε στο σχολείο μας η φιλανθρωπική δράση-προσφορά στον οργανισμό της αγοράς-ενίσχυσης των αστεριών της ευχής και έτσι το σχολείο μας υλοποίησε την ευχή ενός μικρού παιδιού με σπάνια ασθένεια, ενώ παράλληλα λάβαμε και το Πιστοποιητικό Υιοθεσίας. Αυτό το βραβείο αποτελεί ένα όμορφο επίτευγμα για το δικό μας σχολείο και στόχος όλων μας είναι να συνεχιστεί και τα επόμενα έτη.

Η επισφράγιση της προσπάθειας των παιδιών μας θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο, στην τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην οποία θα παρευρεθούμε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή!

Οι Υπεύθυνοι Καθηγητές

Αραβαντινού Αντζουλέτα

Τολίκας Θωμάς

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.