Οικονομία

Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης για τα Πνευματικά Δικαιώματα

78views

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης ουδέποτε διαβίβασε στοιχεία επικοινωνίας των μελών του σε οποιοδήποτε οργανισμό είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων.

Τις τελευταίες ημέρες πλήθος μελών επικοινώνησε μαζί μας καταγγέλλοντας τηλεφωνικές επικοινωνίες από συγκεκριμένο ΟΣΔ που χρησιμοποιεί το όνομα του Επιμελητηρίου απαιτώντας χρηματικά ποσά για αναπαραγωγή μουσικής ή χρήση τηλεόρασης.

Καλούμε τα μέλη μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καταγράφοντας την ημέρα και ώρα κλήσης καθώς και το όνομα του ανθρώπου με τον οποίο έρχονται σε επικοινωνία και να ζητούν την ενημέρωση εγγράφως προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα τηρηθούν τα τηλεφωνικώς λεγόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιχειρήσεις που προβαίνουν σε αναπαραγωγή μουσικής ή/και ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων, υποχρεούνται να έχουν άδεια χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπάθης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.