Κοινωνία

Ενημέρωση ενδιαφερομένων για τη χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών από τα έσοδα της Κληρονομιάς Βασιλείου και Μαριάννας Μακρή

63views

Ενημέρωση ενδιαφερομένων για τη χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών από τα έσοδα της Κληρονομιάς Βασιλείου και Μαριάννας Μακρή

 

  Σας  ενημερώνουμε πως το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα χορηγήσει τρεις (3) υποτροφίες, από τα έσοδα του Κληροδοτήματος Βασιλείου και Μαριάννας Μακρή,  σε φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κληρικούς (πρεσβυτέρους και διακόνους), διακρινόμενους για το ήθος και την επίδοση στις σπουδές τους, αλλά και «αποδεδειγμένως ορθώς και υγιώς περί την ορθόδοξων πίστιν έχοντας», προτιμώμενων των φοιτητών κληρικών των καταγόμενων από την Κεφαλληνία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν μέχρι 7-4-2023 αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά, σύμφωνα με το έγγραφο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με ΑΔΑ: Ψ6ΞΜ46ΨΖ2Ν-ΒΛΨ. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Δ/νση Κληροδοτημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών – Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ.Λαδά 6, τηλ. 210.368.9132-4).

                                                                                      

 Ο Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης    

Σταύρος Π. Τραυλός

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.