Πολιτική

Ενημέρωση για την αλλαγή των καταστημάτων ψηφοφορίας-Τηλέφωνα επικοινωνίας του Δήμου Αργοστολίου

52views

Ανακοίνωση –Ενημέρωση

 

Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας των εκλογέων κατά  την προσεχή Κυριακή, 9/6/2024, επισημαίνεται ότι,   σε πολλές περιπτώσεις, έχουν αλλάξει τα καταστήματα ψηφοφορίας σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία, αναφορικά με την αλφαβητική κατανομή. Ως εκ τούτου, συστήνεται η έγκαιρη πληροφόρηση των πολιτών για  το εκλογικό κατάστημα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ανατρέχοντας στη σχετική απόφαση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΑΔΑ:9Δ477ΛΕ-6ΓΡ), ή στην πλατφόρμα «μάθε που ψηφίζεις», του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Τηλέφωνα  πληροφοριών στο Δήμο Αργοστολίου την ημέρα των Εκλογών, Κυριακή, 9/6/2024, από 7.00  έως 19.00: 2671361040 & 2671361023 (Δημοτολόγιο- εκλογικά θέματα).

 

Ο Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.