Οικονομία

Ενημέρωση για τα προγράμματα του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έτους 2024 στον τομέα της Μελισσοκομίας

46views

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024 ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κεφαλληνίας (ΔΑΟΚ) ενημερώνει όλους τους Ενεργούς Μελισσοκόμους ότι είναι ενεργή η ψηφιακή εφαρμογή καταχώρησης αιτήσεων των δράσεων του προγράμματος ενίσχυσης στο τομέα της μελισσοκομίας, σύμφωνα με το εγκεκριμένο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής του έτους 2024.

 Οι δικαιούχοι ενδιαφερόμενοι των δράσεων: «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά είτε στην ειδική εφαρμογή του.

ΥΠ.Α.Α.&Τ.:https://www.gov.gr/ipiresies/georgiakai ktenotrophia/ktenotrophia/psephiakesuperesiesgiamelissokomo μέχρι 30 Μαΐου 2024, είτε μέσω του Κέντρου Μελισσοκομίας Δυτικής Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων.

Παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι οι οποίοι θα επιλέξουν το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ για να υποβάλλουν τις παραπάνω αιτήσεις ένταξης στις δράσεις, να αποστείλουν τα αντίστοιχα απαραίτητα δικαιολογητικά και παραστατικά το αργότερο μέχρι 22-05-2024, προκειμένου να υποβληθούν εγκαίρως ή να διορθωθούν τυχόν λάθη και ελλείψεις.

Οι δικαιούχοι ενδιαφερόμενοι των δράσεων: «Αναλύσεις μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης»  και «Προώθηση μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης»  μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά μέχρι 31 Ιουλίου 2024 με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά στην ειδική εφαρμογή του ΥΠ.Α.Α.&Τ.: https://www.gov.gr/ipiresies/georgia-kai-ktenotrophia/ktenotrophia/psephiakes-uperesies-gia-melissokomous.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.