ΚοινωνίαΠολιτική

«Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων»

45views

«Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων»

 

                                                                                                                            Αργοστόλι, 30-05-2024

 

 

Χθες, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος συμμετείχε στην 1η Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων στην Αθήνα, όπου και εκλέχθηκε μέλος του 11μελούς Δ.Σ.

Πρόκειται για ένα Δίκτυο όπου συμμετέχουν 120 Δήμοι από όλη την Ελλάδα, με σκοπό την διαχείριση και την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων και δυσκολιών, απέναντι στους κινδύνους των φυσικών καταστροφών με στοχευμένες παρεμβάσεις, μέσω διεθνών και εθνικών στρατηγικών.

Η συμμετοχή του Δήμου μας στο Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων θα εξασφαλίσει τη λήψη της απαιτούμενης τεχνογνωσίας και ανταλλαγής πληροφοριών σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ανθεκτικότητας και Αειφορίας, συμβάλλοντας πολλαπλά στο έργο της Πολιτικής Προστασίας σε τοπικό επίπεδο.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.