Κοινωνία

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Δήμου Αργοστολίου-Οι μικροί ερευνητέςτου περιβάλλοντος: Κλιματική αλλαγή με έμφαση στο θαλάσσιο περιβάλλον

74views

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Οι μικροί ερευνητέςτου περιβάλλοντος: Κλιματική αλλαγή με έμφαση στο θαλάσσιο περιβάλλον

Στο πλαίσιο πολυθεματικού έργου για την Κλιματική Κρίση, που πραγματοποιείται από τον Δήμο Αργοστολίου κατά το έτος 2022-2023,σε επιμέλεια της κας Νίνας Φραγκοπούλου, Δρ.Θαλάσσιας Οικολογίας-Ανεξάρτητη Επιμελήτρια Εκθέσεων, εντάσσεται και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Δ,E &ΣΤ Δημοτικού με τίτλο «Οι μικροί ερευνητές του περιβάλλοντος: Κλιματική αλλαγή με έμφαση στο θαλάσσιο περιβάλλον». Το πρόγραμμα αυτό έχει εγκριθεί από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και πρόκειται να υλοποιηθεί τον Μάιο και Ιούνιο 2023.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει προετοιμαστεί από την κα Φραγκοπούλου, Δρ.Θαλάσσιας Οικολογίας και την υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών https://www.hcmr.gr/el/ κα Ρούλα Ανδριοπούλου.

Με χαρά περιμένουμε τη συμμετοχή των σχολείων του Δήμου μας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνείτε στα παρακάτω νούμερα:

  • Γεράσιμος Φραγκισκάτος-6945504538

  • Μάγκυ Παπδάτου-6937260097.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Women Act (womenact.org),του Δήμου Αργοστολίου,της ΕΔΑΚΙ ΑΕ ΟΤΑ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.