Κοινωνία

Εκδηλώσεις στον Δήμο Σάμης την Τρίτη 7 Μαΐου

89views

Ο Δήμος Σάμης στηρίζοντας τις δράσεις των συλλογικοτήτων πολιτισμού, αθλητισμού, κ.α. και παράλληλα σεβόμενος τις θρησκευτικές παραδόσεις, σας ενημερώνει αναφορικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εορτασμού της Πρωτομαγιάς και της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Θεμάτων στις δημοτικές ενότητες μας την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 όπως μας έχουν δηλωθεί.

Τρίτη την Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Πρόγραμμα εορτασμού Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Θεμάτων

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Θεμάτων, η οποία θα είναι ανοικτή για όλους τους προσκυνητές και επισκέπτες.

Ώρα ενάρξεως Όρθρου 8:00 π.μ..
Ώρα ενάρξεως Θ. Λειτουργίας 9:00 π.μ. προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου, με το πέρας της οποίας θα επακολουθήσει Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Σάμης «Θέμος Αμούργης» υπό την καθοδήγηση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου. Θα προσφερθεί κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Ι. Μονής και στη συνεχεία Μοναστηριακή Τράπεζα. Μετά το πέρας της Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι από τον Αθλητικό Σύλλογο του Πυλαριακού.

Εορτασμός Πρωτομαγιάς – Σάμη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Αιγιαλός» διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Αγριλίων και ώρα 11.30 π.μ. Θα υπάρχει φαγητό και ποτό ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει και έκθεση λουλουδιών. Τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

 

Εορτασμός Πρωτομαγιάς – Αγία Ευφημία

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Ευφημίας «Το Φανάρι» διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς στην κεντρική πλατεία της Αγίας Ευφημίας και ώρα 13.30 με τη συμμετοχή της Μαντολινάτας Νέων Κεφαλονιάς με μαέστρο τον Σωκράτη Μπένο. Ακολουθούν τα παιδικά και ενήλικα τμήματα χορού του συλλόγου καθώς και το χορευτικό των Φαρακλάτων. Θα υπάρχει και έκθεση λουλουδιών.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.