Πολιτική

Εκδηλώσεις αυτοοργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Ιθάκη

273views

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 20-4-2022

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

 

Χθες, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. βρέθηκε στο νησί της Ιθάκης όπου μαζί με τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε μελή και φίλους μας, να ακούσουμε τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους και να μιλήσουμε για την Αυτοοργάνωση της Παράταξής μας. Στο Βαθύ και το Σταυρό, συζητήσαμε με ιστορικά μας μέλη αλλά και νέους ανθρώπους που δίνουν τον αγώνα τους στον τόπο τους.

Υπήρξε επίσης συνάντηση με το Δήμαρχο Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα, τον Αντιδήμαρχο, Γιάννη Τρέλλη και το Δημοτικό Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Καραβία, οι οποίοι μας ενημέρωσαν για τις σημαντικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση των υποδομών μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα “Ιανός” και “Μπάλλος”,  τη πρωτοβουλία για τη δημιουργία βιολογικού καθαρισμού, δεύτερου εργοστασίου αφαλάτωσης, πράσινων σημείων ανακύκλωσης, για το σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αλλά και για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Η ανταπόκριση της τοπική κοινωνίας στις εκδηλώσεις μας ήταν σημαντική, καθώς η Αυτοοργάνωση είναι αναγκαία διαδικασία για την αναγέννηση και την εξέλιξη του Κινήματος τα επόμενα χρόνια. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., μια οργάνωση ανοικτή στη κοινωνία προχωρά με δράσεις της για την ενότητα, την ανανέωση και την πολιτική αυτονομία της Παράταξής μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.