Οικονομία

Εκδήλωση για το 5G την Τρίτη 9 Μαΐου

107views

Εκδήλωση για το 5G την Τρίτη 9 Μαΐου

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης και η Ericsson Hellas διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Ξεκλειδώνοντας τη δυναμική του 5G»

την Τρίτη 9 Μαΐου, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο Γ. Αρσένης του Πανεπιστημίου (Λ. Αντώνη Τρίτση 1) στο Αργοστόλι.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους φοιτητές, στις επιχειρήσεις, στους τοπικούς φορείς και στο ευρύ κοινό.

Εισηγήσεις θα κάνουν τα στελέχη της Ericsson Hellas:

  • Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Sales Director
  • Γιάννης Νικόλης, Domain Sales Manager

Στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωρίσει το κοινό τις δυνατότητες που παρέχει το 5G και τις εφαρμογές του σε πολλούς τομείς, ανάμεσα στους οποίους η εκπαίδευση, η επιχείρηση, το διαδίκτυο των πραγμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για τους διοργανωτές

Ο Lars Magnus Ericsson ίδρυσε την Ericsson πριν από 145 χρόνια με την παραδοχή ότι η πρόσβαση στις επικοινωνίες αποτελεί βασική ανθρώπινη ανάγκη. Από τότε η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις και να καινοτομεί στην τεχνολογία για καλό σκοπό. Το χαρτοφυλάκιό της εκτείνεται στους ακόλουθους επιχειρηματικούς τομείς: Networks, Cloud Software and Services, Enterprise Wireless Solutions, Global Communications Platform και Technologies and New Businesses

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης αποτελεί συμβουλευτικό και γνωμοδοτικό όργανο της Πολιτείας και των Επιχειρήσεων-μελών. Ως σκοπό έχει την εκπροσώπηση, παρακολούθηση και προώθηση της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών, με γνώμονα την ανάπτυξη της οικονομίας.

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις στους φοιτητές που τους επιτρέπουν να δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως της επικοινωνίας, του ψηφιακού μάρκετινγκ, της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας και δημοσιογραφίας δεδομένων, του ηλεκτρονικού εμπορίου, της παραγωγής πολυμεσικού οπτικοακουστικού υλικού, της διαχείρισης εταιρικής ταυτότητας, της στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων με έμφαση στα ψηφιακά μέσα.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.