ΟικονομίαΠολιτική

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Αργοστολίου την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο Επιμελητήριο

72views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (Δίμηνο Μάιος – Ιούνιος 2024)

Καλείσθε να συμμετέχετε στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, που θα διεξαχθεί δια ζώσης, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης «Μαρία Σκλαβουνάκη», την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, και ώρα 18:00, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 67Α Ν. 3852/2010 όπως ισχύει.

Οι προσκαλούμενοι με την παρούσα Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων μπορούν να υποβάλλουν εγγράφως, στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dimsimkef@gmail.com, έως ένα (1) θέμα ο καθένας προς συζήτηση, το αργότερο μέχρι την 23 Ιουνίου 2024.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία και τον αριθμό των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης δίνονται στην αριθμ. 98/αρ. πρωτ. 8182/26-1-2024 (σελ. 20-23) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. (ΑΔΑ: 9ΝΚ846ΜΤΛ6-Π6Λ).

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος – Ανδρόνικος Βαλλιανάτος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.