ΚοινωνίαΥγεία

Δωρεά οικογένειας Διονυσίου Κουρούκλη ενός καρδιογράφου στο Αγροτικό ιατρείο Πόρου Κεφαλονιάς

193views

 Η οικογένεια Διονύση Κουρούκλη με το ξενοδοχείο Φιλοξενία στα Αραγια Πορου δωρησαν  καινούριο καρδιογραφο στο ιατρείο Πορου που είναι ανοικτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη και η παραλαβή έγινε το σήμερα το πρωί.

Χορηγία καρδιογράφου στο αγροτικό ιατρείο πόρου Κεφαλονιάς
Η παράδοση έγινε στις 2 Νοεμβρίου 2023
Η «Κοινότητα Πόρου» ευχαριστεί την τουριστική επιχείρηση Filoxenia hotel & Apartments του κ.  Διονύση Κουρούκλη για την δωρεάν χορηγία ενός «Φορητού Καρδιογράφου» για τις ανάγκες του αγροτικού μας  Ιατρείου.
Με αυτή την χορηγία βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα της παρεχόμενης «Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» στους Συγχωριανούς μας διαμέσου του αγροτικού Ιατρείου του χωριού μας.
Κατά την  παράδοση, πέραν την παρουσίας των  χορηγών της «επιχείρησης Filoxenia hotel & Apartments»,  κ. Διονύση, Λίλια  και Δημήτρη Κουρούκλη, είχαμε την ευγενική παρουσία του αντιδημάρχου   της δημοτικής ενότητας Πρόννων κ.  Νικόλαου Κουρκουμέλη, του  προέδρου του τοπικού συμβουλίου κ. Οδυσσέα Γαλιατσάτου, της προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου κ. Ασπασίας Σεριάτου, του site ενημέρωσης  Porosnews   κ. Γιώργου Γκιάφη και του Ιατρού του αγροτικού Ιατρείου κ. Ανδρέα Κωστακιώτη.
Σας ευχαριστούμε θερμά για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας και έχουμε την πεποίθηση,  ότι η χορηγία σας θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, μιας και το έργο που επιτελείτε είναι ανθρωπιστικό με  ευεργετικές και εποικοδομητικές συνέπειες  τόσο στο  έργο των  ιατρών, όσο  και για τους  κατοίκους και τους τουρίστες του Πόρου.
Με τιμή,
Ο πρόεδρος κοινότητας Πόρου,
Οδυσσέας Γαλιατσάτος
Οι φωτογραφίες είναι από το https://porosnews.blogspot.com/
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.