Κοινωνία

«Διενέργεια άσκησης για την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2023»

2.1kviews

«Διενέργεια άσκησης για την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2023».

1. Σε εκτέλεση των ανωτέρω σχετικών σας γνωρίζουμε ότι θα διεξαχθεί άσκηση δασικής πυρκαγιάς, μεγάλης έκτασης, με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2023» με αντιμετώπιση ως πραγματικό συμβάν, την Δευτέρα 15-05-2023 & Ω/10:00΄ και θα ακολουθηθούν όλα τα επιχειρησιακά σχέδια μιας δασικής πυρκαγιάς που διαχειρίζεται το Πυροσβεστικό Σώμα, ξεκινώντας από την αναγγελία της πυρκαγιάς, την άμεση κινητοποίηση των Πυροσβεστικών οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, στην δικαιοδοσία της οποίας ανήκει η επιλεγείσα περιοχή που θα λάβει χώρα η πυρκαγιά, η κλιμάκωση της αποστολής περισσοτέρων πυροσβεστικών οχημάτων, αποστολή πεζοπόρων τμημάτων, συνδρομή υδροφόρων οχημάτων της Π.Ε. Κεφαλληνίας και των Δήμων της Νήσου Κεφαλονιάς καθώς και όποια άλλη ενέργεια αποφασιστεί – εισηγηθεί από τον επικεφαλής – συντονιστή της πυρκαγιάς για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του συμβάντος.

2. Ο επιλεχθέν τόπος – πεδίο διεξαγωγής της προαναφερόμενης άσκησης είναι η ευρύτερη περιοχή, από την θέση «Καταβόθρες» της πόλεως του Αργοστολίου και επεκτείνεται νοτιοανατολικά (ΝΑ) αυτής προς την περιοχή «Αγ. Αθανάσιος» πόλεως ομοίως.

3. Το παρόν υποβάλλεται δια μέσου ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (mail).

Ο Διοικητής

(τ.σ.υ.)

Χρήστος Πελ. Ζουναλής

Πύραρχος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.