ΟικονομίαΤουρισμός

Διεθνής Έκθεση τουρισμού IFTM – TOP RESA στο Παρίσι 20-22/9

61views

Διεθνής Έκθεση τουρισμού IFTM – TOP RESA στο Παρίσι 20-22/9

 

Στις 20-22 Σεπτεμβρίου , πραγματοποιήθηκε , στο Παρίσι, η διεθνής έκθεση τουρισμού IFTM – TOP RESA.

Στην σημαντική αυτή τουριστική έκθεση, συμμετείχε  εκ μέρους της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Βεργωτή Μαρίνα.

Η Γαλλία είναι μια από τις σημαντικότερες αγορές για την Ελλάδα. Οι αφίξεις Γάλλων επισκεπτών στην χώρα μας το 2022 παρουσίασαν αύξηση 23% σε σχέση με το 2019 και ήταν η πρώτη χρονιά που η Κεφαλονιά είχε απευθείας πτήση από το Παρίσι.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν πληθώρα συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες, την αεροπορική εταιρία Transavia και δημοσιογράφους και φορείς του τουρισμού.  Για μια ακόμη χρονιά στόχος της παρουσίας μας ήταν η προβολή της Κεφαλονιάς στην Γαλλική αγορά,  η  στήριξη της απευθείας σύνδεσης με το νησί μας και η αναζήτηση  συνεργασιών που θα συνδράμουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της Γαλλικής αγοράς και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

 

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.