Πολιτική

Διαγωνισμός ατάκας από τους υποψηφίους

182views

Κάθε πρωί ξεκινά ένας διαγωνισμός΄ διαγωνισμός ατάκας!!! Διάφοροι υποψήφιοι συναγωνίζονται -μεταξύ τους- ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα στο FACEBOOK ή στα SITES για να βγουν από την αφάνεια τους και να λάβουν τα «δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας» όπως σωστά είχε προβλέψει ο Andy Warhol από την δεκαετία του ΄80. Αγαπημένος στόχος, ποιος άλλος; ο Θεόφιλος.

Όσο πιο πολύ τον βρίσουν τόσο πιο ψηλά θα μείνουν στα sites που ειδικεύονται στον «ανορθόδοξο πόλεμο». Σ’ αυτά ντε, που η προεκλογική περίοδος τα νεκρανασταίνει!!! Τώρα τελευταία συμμετέχει στον διαγωνισμό ατάκας και το επιτελείο του Παρίση, με διάφορα χαριτωμένα αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες.

Πραγματικά ευρηματικό. Τόσο που σκέφτομαι και εγώ να ακολουθήσω το παράδειγμα τους. Άλλωστε, ταιριάζουν στον Παρίση οι θεατρικές επιθεωρήσεις.

 

Πηγή: www.inkefalonia.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.