Πολιτική

Διαβούλευση για το σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ΣΦΗΟ)

76views

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

(Σ.Φ.Η.Ο)

Ο Δήμος Αργοστολίου έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Πράσινου Ταμείου «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» στο πλαίσιο της στρατηγικής ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διαβούλευση για τη συμμετοχή όλων όσων κατοικούν, εργάζονται ή/και είναι επισκέπτες στο Δήμο.

Στόχος είναι η καταγραφή απόψεων φορέων και πολιτών τόσο σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, όσο και με την χωροθέτηση των δημόσια προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αργοστολίου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι Φορείς και Πολίτες να συμμετάσχουν στη Διαβούλευση τα αποτελέσματα της οποίας θα ληφθούν υπόψη στην τελική επιλογή των σημείων Σ.Φ.Η.Ο. του Δήμου Αργοστολίου.

Για τη συμμετοχή στη διαβούλευση :

www.kefallonia.gov.gr /ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

Από το Γραφείο Δημάρχου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.