Πολιτική

Διήμερο πολιτικών εκδηλώσεων του ΠΑΣΟΚ σε Κεφαλονιά κα Ιθάκη

63views

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ

 

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης και οι Τοπικές Οργανώσεις Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης καλούν τα μέλη και τους φίλους του Κινήματός μας σε πολιτικές εκδηλώσεις με ομιλητές: τον Βουλευτή Επικρατείας Δημήτρη Μάντζο και τους Υπ. Ευρωβουλευτές, Γιώργο Καλλιακμάνη, Γιάννη Πάζιο και Κατερίνα Ρίζου το Σάββατο 11 Μαΐου στις 18:00 στο Ληξούρι, στο Cozy Cafe και στις 20:30 στο Αργοστόλι, στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Μάντζος
Γιάννης Πάζιος
Γιώργος Καλλιακμάνης
Κατερίνα Ρίζου

Την Κυριακή 12 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση στην Ιθάκη, στις 12:00 στο Ξενοδοχείο Μέντωρ με ομιλητή τον Βουλευτή Επικρατείας, Δημήτρη Μάντζο.

Στις Ευρωεκλογές δηλώνουμε με την ψήφο μας ποια Ευρώπη θέλουμε, με πίστη στον ιστορικά φιλοευρωπαϊκό μας ρόλο. Μία Ευρώπη με ισχυρά κοινά εργαλεία αλληλεγγύης, που μειώνουν τις ανισότητες, ενισχύουν τις οικονομίες και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Κρατών – Μελών. Την 9η Ιουνίου στέλνουμε παράλληλα μήνυμα προοπτικής, απέναντι στην κυβέρνηση της συντήρησης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.