Κοινωνία

Δεν πάει άλλο…Και νέο επεισόδιο με “συμμορία” Ρομά μέσα στο κέντρο του Αργοστολίου…Στο Νοσοκομείο δύο ανήλικοι μαθητές..

702views

Δεν σταματάνε δυστυχώς τα πρωτόγνωρα φαινόμενα νεανικής παραβατικότητας στο νησί μας κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και δυσφορία στην κατά παράδοση φιλήσυχη και φιλειρηνική τοπική κοινωνία.

Τελευταίο κρούσμα σήμερα το μεσημέρι που κατά κυριολεξία στην “καρδιά” του Αργοστολίου δηλαδή σε πασίγνωστο κατάστημα της Πλατείας Βαλιάνου “συμμορία” δέκα περίπου εξωσχολικών Ρομά επιτέθηκε με εξαιρετικά βίαιο τρόπο (χτυπήματα στο κεφάλι ) σε έξι ανήλικους μαθητές.

Από την εγκληματική επίθεση ήδη δύο μαθητές νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αργοστολίου ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε “σοκ” . Και πάλι καλά δηλαδή που δεν υπήρξαν και χειρότερα.

Η ουσία είναι πως Αστυνομία κα Δήμος πρέπει επιτέλους να λάβουν δραστικά μέτρα προτού γίνει κάτι ακόμα πιο σοβαρό. Η Κεφαλονιά δεν μπορεί να γίνει Ζάκυνθος και πρέπει τώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.