Πολιτική

Δήμος Σάμης – Ξεκίνησε το μεγάλο έργο της συντήρησης και επισκευής των σχολικών μονάδων και αύλειων χώρων του Δήμου μας

74views

Ο Δήμος Σάμης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι ξεκίνησε το μεγάλο έργο της συντήρησης και επισκευής των σχολικών μονάδων και αύλειων χώρων του Δήμου μας, προϋπολογισμού 516.630,44 €. Το εν λόγω έργο έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος  «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων ήταν στις προτεραιότητες που είχε θέσει η δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δήμου Σάμης να βρίσκονται σε ασφαλείς και όμορφους χώρους και τώρα μετά από επίμονες προσπάθειες υλοποιείται.

Ειδικότερα, στον σχεδιασμό περιλαμβάνονται μια σειρά από εκτεταμένες εργασίες που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη νέα σχολική χρονιά και αφορούν μεταξύ άλλων: εργασίες συντήρησης και επισκευής, ελαιοχρωματισμούς επιφανειών τοιχοποιίας και περιμετρικών περιφράξεων, προμήθεια αθλητικών εξοπλισμών, διαμόρφωση εξωτερικού προαυλίου χώρου με εγκατάσταση ακρυλικού τάπητα με σκοπό τη δημιουργία αθλητικών χώρων, προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και άλλου απαραίτητου σχολικού εξοπλισμού.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.