Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Δήμος Σάμης – Έναρξη Μαθημάτων Χορωδίας Ενηλίκων

86views

Ο Δήμος Σάμης σας ενημερώνει ότι πρόκειται να ξεκινήσουν τα μαθήματα της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων για τη χρονιά 2023 – 24. Καλούμε παλαιότερα και νέα μέλη στην πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 στις 18.30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (όπισθεν υποθηκοφυλακείου).

Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται και δεν έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με τον δάσκαλο της Χορωδίας, κ. Άγγελο Μουρελάτο στο τηλέφωνο: 6972843592 ή να προσέλθουν στην πρώτη συνάντηση.

Τα μαθήματα Χορωδιακού Τραγουδιού δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά και ενήλικες να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και παράλληλα να έλθουν σε επαφή με την πολιτιστική κληρονομιά της Κεφαλονιάς με σκοπό τη διατήρηση της χορωδιακής μας παράδοσης.

 

 

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Σάμης  

Αντώνης Καλλιβωκάς

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.