Πολιτική

Δήλωση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου-Ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξη στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές

231views

Δήλωση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων,

Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

  • Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητά της ενόψει των περιφερειακών εκλογών

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, στο έργο μας και στις δυναμικές προοπτικές, που έχουμε, ήδη, δημιουργήσει για τα Ιόνια Νησιά.

Οχυρώνουμε τα νησιά απέναντι στις φυσικές καταστροφές με πρωτοφανή μέσα.

Ξεκινήσαμε τη σύγχρονη οδοποιία και οδική ασφάλεια.

Θέτουμε τις βάσεις της σύγχρονης διαχείρισης απορριμμάτων.

Ξεκινήσαμε τη στρατηγική για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες των πολιτών

Αξιοποιούμε και αναδεικνύουμε την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά μας.

Σύμμαχός μας είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και του κάθε νησιού ξεχωριστά, τα όνειρα και οι δημιουργικές ικανότητες των συμπολιτών μας, όπως και η αμέριστη υποστήριξη του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του.

«Ιόνια Νησιά 2030», είναι το όραμα και το σχέδιο, που μας εμπνέει και μας ενώνει».

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.