Πολιτική

Δήλωση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων  για την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Αρμενιάκου  από τον Συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ»

126views

Δήλωση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

 για την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Αρμενιάκου

 από τον Συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ»

 

 

 

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, αναφορικά με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον Συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ» του Γιάννη Αρμενιάκου, δηλώνει:

 

«Το παράδοξο είναι ότι ο κ. Αρμενιάκος ανεξαρτητοποιήθηκε από τον Συνδυασμό μόλις στο τέλος της θητείας και δεν παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη (θέση με αντιμισθία μετά συνεργάτη επίσης αμειβόμενου), στην οποία δεν προσέφερε απολύτως τίποτα, όπως αποδεικνύει το μηδενικό του έργο.

 

Αν σέβεται τον εαυτό του, τον κερκυραϊκό λαό και τους δημόσιους πόρους, από αυτή τη θέση θα έπρεπε να έχει, ήδη, παραιτηθεί.

 

Όσο για την κριτική που άσκησε στο έργο και τις επιδόσεις της Περιφέρειας, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να την πάρω στα σοβαρά γιατί είναι πλήρως ανυπόστατη.

 

Ο κ. Αρμενιάκος δεν είχε το ενδιαφέρον να παρακολουθήσει και ν’ αξιολογήσει τις τεράστιες προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής σε δύσκολες συνθήκες και το έργο της σε όλους τους τομείς (δρόμοι, λιμάνια, αντιπλημμυρικά, αθλητικά, πολιτιστικά, τουρισμός).

 

Έτσι, εύκολα «χρησιμοποιήθηκε» από τους γνωστούς εμπαθείς κύκλους.

 

Έδωσα στον κ. Αρμενιάκο ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να εκτιμήσει και ν’ αξιοποιήσει ούτε για τη δική του εμπειρία, ούτε προς όφελος της κοινωνίας. Απ’ ό,τι φαίνεται υπηρετεί άλλους σκοπούς.

 

Αρκετά χαριστήκαμε στον κ. Αρμενιάκο».

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.