Πολιτική

Γ. Παπαναστασάτος: Πάνω από 70.000 ευρώ έχει δώσει σε ηλεκτρολόγο από τα Μουσάτα ο Δήμαρχος Μιχαλάτος-Εκτός από την προεκλογική πίσσα στο Αργοστόλι, πίσσα και στη διαφάνεια και στην ισονομία και στην χρηστή διοίκηση!!!

348views

ΠΑΝΩ  ΑΠΟ 70.000,00 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΑΤΑ Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ  – ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ   ΠΙΣΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ  , ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΙΣΟΝΟΜΙΑ   ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  !!

Στον Δήμο του ολιγάρχη Μιχαλάτου όλοι είναι ΙΣΟΙ..!! , αλλά κάποιοι  είναι πιο ¨ίσοι από  τους ίσους ¨!!. Μετά λοιπόν τον περίφημο ¨ κουμπάρο- ηλεκτρολόγο¨ από την Σάμη  που έχει ¨ ξετινάξει ¨το ταμείο του Λιμενικού Ταμείου  , τώρα ενέσκηψε  και άλλος  ηλεκτρολόγος , από τα Μουσάτα αυτή την φορά – κοντοχωριανός του Δημάρχου μας  , που ¨σιτίζεται ¨ από το ταμείο του Δήμου Αργοστολίου . Και εάν ήταν για ¨ πενταροδεκάρες ¨ δεν πείραζε , αλλά εδώ μιλάμε για πάνω από 70.000,00 ευρώ  !!.

Φαίνεται πως ο ολιγάρχης   Δήμαρχος  εκτός από την προεκλογική πίσσα στο Αργοστόλι  έχει ρίξει πίσσα   και στην διαφάνεια και στην ισονομία και στην χρηστή διοίκηση  .

ΥΓ1. Επειδή   έρχονται εκλογές  βοηθάμε τον κύριο Θεόφιλο ως προς τον απολογισμό  της θητείας     του : Λίγη πίσσα  από δω  και από εκεί , Μουσείο Σκλάβου στα χαρτιά  και εκατοντάδες χιλιάδες  ευρώ    σε ¨ φίλους – κουμπάρους και κολλητούς ¨ .

ΥΓ2 . Επειδή ξέρουμε ότι ο ολιγάρχης  Δήμαρχος έχει πολλές δουλειές  και δεν προλαβαίνει να απαντήσει     , προτείνουμε     να αναλάβει   για άλλη  μια φορά  τον ρόλο του  κονφερασιέ ο Νικόλας ο Βαλλιανάτος του¨ Πάμε στοίχημα ¨της πρώην Νομαρχίας   που στα θέματα διαφάνειας  και ορθής διαχείρισης   του Δημοσίου χρήματος είναι ως γνωστόν ¨ΜΕΤΡ ¨ του είδους !!

Γεράσιμος   Παπαναστασάτος

στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον”  με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη       

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.