Πολιτική

Γ. Παπαναστασάτος: Ντροπή: Ο Δήμαρχος Μιχαλάτος δίνει 35.000 ευρώ από τα λεφτά των δημοτών σε σύμβουλο για να …”του δείξει που θα μπουν αγάλματα στο Αργοστόλι”!!

337views

ΝΤΡΟΠΗ : Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ 35.000,00 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ …¨¨ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ¨!!

¨¨ Αγάλματα , να γινόμασταν αγάλματα , ετούτη την άγια ώρα , ετούτη την στιγμή ¨!

Δεν είναι αστείο , δεν είναι πλάκα , είναι ακραία πρόκληση , θράσος και ντροπή :

Ο ολιγάρχης Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος δίνει 35.000,00 ευρώ – όχι από την τσέπη του αλλά από λεφτά των Δημοτών – σε σύμβουλο για …¨ του δείξει σε ποιους κοινόχρηστους χώρους πρέπει , κατά την άποψη του να μπουν τα αγάλματα της Έφης Σπηλιώτη υπό την επωνυμία ¨¨ Ωκεανίδες – Νηρηίδες ¨¨ .Διαβάζαμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ¨¨ efimeridakefalonia.gr ¨και νομίζαμε πώς ήταν χιουμοριστικό ή ειρωνικό μέχρι που είδαμε το σχετικό ντοκουμέντο από το ¨Διαύγεια ¨που το συνόδευε .

Καλούμε τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο να σοβαρευτεί και να ακυρώσει άμεσα την προκλητική αυτή δαπάνη , εκτός και εάν επιθυμεί να τα διαθέσει από την τσέπη του !!( Δεν φημίζεται για χουβαρντάς!! ) . Δεν του έφταναν οι περίφημες αναθέσεις για τις μάσκες του covid σε τιμές τριπλάσιες της λιανικής , το ¨¨ βάπτισμα ¨¨ έργων ως δήθεν¨¨ Ιανόπληκτων ¨¨για να δίδονται με απευθείας αναθέσεις παρά το υψηλό κόστος τους που κανονικά επέβαλλε διαγωνισμό ( πχ γεώτρηση Ομαλά ) , το ¨¨πάρτ騨 των αιρετών και των υποψηφίων του στον Πόρο όπου όλοι σιτίζονται από τον Δήμο με τον έναν η τον άλλο τρόπο , τώρα αποθρασύνθηκε τελείως και μοιράζει Δημοτικό χρήμα αβέρτα κουβέρτα εν όψει εκλογών .

Υ 1 Αλήθεια οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης κοιμούνται ?? Φοβούνται ?? Η απλά ονειρεύονται ξανά ρόλους και θώκους στις ¨¨πλάτες ¨¨ άλλων όπως είχαν συνηθίσει ??

Υ2 Προτείνουμε ανάμεσα στα αγάλματα ¨¨ Ωκεανίδων και Νηρηίδων ¨¨ ο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος σύμβουλος να υποδείξει την τοποθέτηση και μίας προτομής – κεφαλής του Ολιγάρχη Δημάρχου Μιχαλάτου ώστε να τον θυμόμαστε αφού, σε ένα χρόνο που είναι οι Δημοτικές εκλογές , θα μας ¨κουνήσει το μαντήλι .

Γεράσιμος Παπαναστασάτος στέλεχος της παράταξης : Δήμος Αργοστολίου Παρόν και μέλλον με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.