Πολιτική

Γιώργος Τζωρτζάτος: «Η παράταξη Ανουσάκη θα κερδίσει τον Μιχαλάτο στον δεύτερο γύρο -Δεν υπάρχει πια παράταξη Παρίση, είναι αστείο και να το λέμε» [ηχητικό]

262views

Σκληρός και απόλυτος ήταν ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και νυν στελεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου :Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη Γιώργος Τζωρτζάτος σε συνέντευξη του που παραχώρησε στον Ανδρέα Αρβανιτακη και την Ευαγγελία Σαμολη στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΙΟΝΙΑΝ GALAXY”.

 

Ειδικότερα ο κύριος Τζωρτζάτος εμφανίσθηκε ήρεμος κι αισιοδοξος για την έκβαση της εκλογικής μάχης των δημοτικών εκλογών τον Οκτώβριο εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η παράταξη Ανουσάκη θα κερδίσει τον Μιχαλατο στον δεύτερο γύρο δεδομένου του ελάχιστου έργου της παρούσας δημοτικής αρχής αλλά και των σκανδάλων που την ταλανίζουν και βγαίνουν εσχάτως στο φως της επικαιρότητας π.χ. “κουμπαροκρατια”,ευνοϊκές οικονομικές αποφάσεις σε “ημέτερους ” κ.ο.κ. .Παράλληλα ο κύριος Τζωρτζάτος αρνήθηκε να σχολιάσει ο,τιδηποτε για το πολιτικό μέλλον του πρώην Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέκου Παρίση με το επιχείρημα πως “παράταξη Παρίση πλέον δεν υφίσταται ,όταν και αν εμφανισει και ανακοινώσει τους 70 που λέει ότι έχει θα τοποθετηθουμε” ενώ πρόσθεσε “πως πιστεύει πως ο Παρίσης έχει αξιοπρέπεια οπότε τελικά θα αποφύγει να εκτεθεί περισσότερο “. Ακόμα ο Γιώργος Τζωρτζάτος επεκρινε τον Δήμαρχο Θ. Μιχαλατο για αδιανόητη αδράνεια στα θέματα του Λιμενικού Ταμείου οπως κι ότι έχασε την ευκαιρία να δείξει πως πονάει τον τόπο γιατί τρισιμιση χρόνια τώρα ασχολείται μόνο με το πώς θα βολεψει τους δικούς του χωρίς να έχει δείξει κανένα απολύτως όραμα για τον μητροπολιτικό Δήμο”.

 

Τέλος ο Γιώργος Τζωρτζάτος τόνισε πως “μόνο με το Μουσείο Σκλάβου δεν πρόκειται να ξαναβγεί ο κύριος Μιχαλατος και το κύκλωμα του “.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τζωρτζάτου στο ηχητικό που ακολουθεί

 

ΠΗΓΗ ekefalonia.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.