Πολιτική

Γιώργος Κατσιβέλης: Πορευτήκαμε με αξιοπρέπεια, ήθος και τιμιότητα -Ο λαός της Παλικής αναγνώρισε την προσπάθειά μας

122views

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι Σας εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου για τη στήριξη σας και την ξεκάθαρη και ευρεία νίκη που ο συνδυασμός μας, “Δύναμη Αξιοπιστίας και Προόδου” πέτυχε στις εκλογές την Κυριακή. Όλο το διάστημα της θητείας μας αλλά και προεκλογικά πορευθήκαμε με αξιοπρέπεια, ήθος,τιμιότητα και ευγένεια σε όλα τα επίπεδα.

Ο λαός της Παλικής στην συντριπτική του πλειοψηφία αναγνώρισε την προσπάθεια που καταβάλαμε τα 4 προηγούμενα χρόνια γιατί είδε να πραγματοποιούνται έργα σε όλο το Δήμο και μας εμπιστεύτηκε ώστε να συνεχίσουμε για ακόμη περισσότερα!! Το βάρος της ευθύνης πλέον είναι μεγαλύτερο!! Αντλούμε όμως δύναμη από τη δύναμη σας!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας σε όλη την Παλική που με εμπιστεύτηκαν! Συνεχίζουμε μαζί!

Γιώργος Κατσιβέλης Δήμαρχος Ληξουρίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.