Πολιτική

Γιώργος Καβαλλιεράτος: Πρωτοφανές γεγονός τα σπήλαια Μελισσάνης Δρογκαράτης εν μέσω της τουριστικής σεζόν να είναι κλειστά

233views

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ”

 

Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Είναι μέρες ευχών και δεν ήταν στις προθέσεις μας αυτό το έκτακτο δελτίο τύπου.

Ένα πρωτοφανές γεγονός από την έναρξη λειτουργίας των σπηλαίων συμβαίνει σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου 2024 εν μέσω της τουριστικής σεζόν, τα σπήλαια Μελισσάνη και Δρογκαράτη να παραμένουν κλειστά.

Η Δημοτική Αρχή Σάμης αποφάσισε χωρίς καμία ενημέρωση να μην λειτουργήσουν σήμερα αναγκάζοντας εκατοντάδες επισκεπτών που καταφτάνουν εκεί να διαπιστώνουν με απογοήτευση ότι δεν λειτουργούν!

Θέλουμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους ότι τα σπήλαια είναι παγκόσμια κληρονομιά και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να τα διαχειρίζεται σαν να είναι το μαγαζάκι του. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη και επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν με αυτές τις πρακτικές.

Για μια ακόμη φορά με λύπη μας επιβεβαιωνόμαστε. Καλούμε την δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

 

   Για τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

                                                                 Ο επικεφαλής Καβαλλιεράτος Γιώργος

                                                                  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σάμης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.