Πολιτική

Γιάννα Κουλουμπή: Η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμη-Η Κεφαλονιά πρέπει να παραμείνει “γαλάζια”!

204views

Αργοστόλι 07/04/2023

Φίλες και φίλοι Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Εκλογική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας το ψηφοδέλτιο για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη που θα μας εκπροσωπήσει στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο Παναγής Καππάτος, ο Ναπολέων Μαραβέγιας και η Σμαράγδα Σαρδελή είναι άνθρωποι καταξιωμένοι στο χώρο τους, με καταγεγραμμένη προσφορά στον τόπο μας, που χαίρουν της εκτίμησης της κοινωνίας μας.

Η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμη.

Το οφείλουμε στην Πατρίδα μας να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα και την αναπτυξιακή της πορεία.

Το οφείλουμε στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη να μην επιτρέψουμε να γίνουν βήματα προς τα πίσω. Το οφείλουμε στην Αγάπη μας για την Παράταξη, όλοι μαζί, ενωμένοι να δώσουμε και αυτήν τη μαχη.

Γι’ αυτό μην παρασύρεστε από τις “Σειρήνες” των επί παντός επιστητού αναλυτών που προσπαθούν με κάθε μέσο να διαταράξουν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αγώνας είναι κοινός!

Ο στόχος είναι ένας!

Η Κεφαλονιά πρέπει να παραμείνει “γαλάζια”!

Η νίκη είναι μονόδρομος!

Καλό αγώνα να έχουμε!

Με εκτίμηση,

Γιάννα Κουλουμπή,

Πρ. ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.