Πολιτική

Γερ. Παπαναστασάτος: Μετά τα 40.000 Ε για το που θα μπουν τα γλυπτά, τώρα ο κ. Θεόφιλος, δίνει άλλα 7000 Ε για κάποια μεταφορά έργων τέχνης!! Σε πλήρη λειτουργία η “φάμπρικα” του ολιγάρχη Δημάρχου

252views

ΜΕΤΑ  ΤΑ 40.000,00 ΕΥΡΩ   ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ  , ΤΩΡΑ Ο Κ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ 7.000,00 ΕΥΡΩ  ΓΙΑ  ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ !!! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ “Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ”  ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ¨ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ  ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ¨.

Εμείς τον ξέραμε   τον κ Θεόφιλο  ως “εραστή” του χρήματος , όμως εσχάτως διαπιστώνουμε ότι είναι και “λάτρης των Καλών Τεχνών”.

Βέβαια για να είμαστε πιο ακριβείς  από όταν έγινε δήμαρχος Αργοστολίου, μάλλον συνδυάζει τις δυο του αγάπες : τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες  και την διαχείριση  του Δημοσίου χρήματος !

Όσοι λοιπόν νομίζατε ότι με τα 40.000,0 ευρώ    για το που ακριβώς θα τοποθετηθεί στο Αργοστόλι η συλλογή των Νηριήδων ( γλυπτά ) θα εξαντλούνταν  οι πειραματισμοί  της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου ως προς τα έργα  τέχνης , προφανώς έκαναν λάθος  αφού  ο κ Θεόφιλος  έκοψε και άλλο τιμολόγιο   , αυτή  την φορά από το Λιμενικό ταμείο , για μεταφορά  κάποιων έργων τέχνης ( Δεν θα ήταν κακό να μας εξηγήσει περί τίνος ακριβώς   πρόκειται   – επισυνάπτω   το σχετικό χρηματικό ένταλμα αξίας 6.998,56 ευρώ ) .

(( Δίδεται η εντολή πληρωμής € Εξι Χιλιάδες Εννιακόσια Ενενήντα Οκτώ Ευρώ και Πενήντα Εξι Λεπτά στον δικαιούχο …)) 

Και φυσικά  στον λογαριασμό δεν βάζουμε τις δαπάνες για το “περίφημο Μουσείο Σκλάβου ” για το οποίο θα κάνουμε  εδικό  αφιέρωμα     καθώς εκεί οι Δημότες θα πρέπει να ¨κάθονται  ¨όταν ενημερωθούν  για το τι ακριβώς  γίνεται  .

Άσχετο  η μάλλον σχετικό : Αλήθεια   κάτι άλλες  σερνόμενες η κατά φαντασία παρατάξεις της αντιπολίτευσης  πότε αλήθεια θα κάνουν και αυτές  αντιπολίτευση σον ολιγάρχη   Δήμαρχο;; Δεν είναι κακό που κάποιοι θέλουν  αξιώματα και ρόλους  αλλά πρέπει να μοχθήσουν για να τα πάρουν καθώς αυτή την φορά δεν θα βάλουμε εμείς πλάτη για άλλους    .  

Γεράσιμος Παπαναστασάτος 

στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη           

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.