Πολιτική

Γερ. Παπαναστασάτος: Και νέο σκάνδαλο στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου: Έκαναν παράνομο διαγωνισμό για 67.000 ευρώ-Αννούλα το μεγαλείο σου, βασιλεμό δεν έχει!!!

2.4kviews

ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ : ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ 67.000,00 ΕΥΡΩ – ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ , ΒΑΣΙΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!

Συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα των παρανομιών το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου επί Προεδρίας Άννα Ζαπάντη . Μετά την περίφημη ιστορία με τα τρεισήμισι εκατομμύρια ευρώ του ιδρύματος , τα οποία διαχειριζόντουσαν παράνομα , μετά την έρευνα από την Εισαγγελία Κεφαλονιάς για τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένων λόγω covid , τώρα έρχεται ακόμα μια απίθανη ιστορία να προστεθεί στο ¨ παλμαρέ ¨ της καλής και αγαθής Προέδρου του ιδρύματος που αγαπάει όλο τον κόσμο ….

Με τον αριθμό απόφασης 25/2022 η εκτελεστική επιτροπή του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου ενέκρινε τον συνοπτικό διαγωνισμό για τον ¨Καθαρισμό χώρων κτιρίου του ιδρύματος από εξωτερικό συνεργείο για το έτος 2022 -2023 ¨ έναντι ποσού 67.704,00 ευρώ .Μέχρι εδώ όλα καλά και όλα ωραία… Μόνο που υπάρχει μια λεπτομέρεια , ότι δηλαδή ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έπρεπε να λάβει χώρα μέσω του ΕΣΗΔΗΣ ( Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων ) καθώς βάσει του άρθρου 36 του Νόμου 4412/2016 όλοι οι φορείς Γενικής Κυβέρνησης , δηλαδή , και το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου υποχρεούνται να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ σε όλα τα στάδια της διαδικασία για δημόσιες συμβάσεις άνω των 30.000,00 ευρώ εξαιρούμενων μόνον των αναθέσεων εξειδικευμένων υπηρεσιών συμβούλων και εμπειρογνωμόνων . Όποιος λοιπόν βρει τον αριθμό του ανωτέρω διαγωνισμού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ κερδίζει το χρυσό φλουρί στη βασιλόπιτα της κυρίας Αννούλα μας που αγαπάει όλο τον κόσμο ….

Μωρέ οι φωτογράφοι να είναι καλά να τραβάνε καμιά φωτογραφία την κυρία Πρόεδρο για τα site του κυρίου Θεόφιλου και την νομοθεσία ποιος την κοιτάζει… Έργα και ημέραι της Δημοτικής αρχής Ολιγάρχη Μιχαλάτου και ας πάει και το παλιάμπελο του Νόμου !!!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος στέλεχος της παράταξης ΄΄ Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ΄΄ με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.