Πολιτική

Γερ. Παπαναστασάτος: Δημοτική Αρχή “Καλικάντζαρων”-Τα πιο μίζερα Χριστούγεννα χωρίς ούτε μια σοβαρή εορταστική εκδήλωση από τον ολιγάρχη Δήμαρχο!

473views

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ¨ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ ¨ – ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΖΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟ !!.

Αυτές τις Άγιες ημέρες να μη ξεχάσουμε να πούμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολυχρονεμένο ολιγάρχη μας , που τυγχάνει να κάνει και τον Δήμαρχο Αργοστολίου για λίγο ακόμα, για το φαντασμαγορικό θέαμα που προσέφερε σε μικρούς και μεγάλους την εορταστική περίοδο !!!. Ούτε μια σοβαρή εκδήλωση για τα Χριστούγεννα δεν έλαβε χώρα εκ μέρους του Δήμου Αργοστολίου οπότε δεν είναι υπερβολή να μιλήσουμε για ¨Δημοτική Αρχή Καλικάντζαρων ¨!!

Εν τω μεταξύ δεν έχουν φθάσει ακόμη ούτε καν οι περιβόητες γαλοπούλες του Θεόφιλου για τους υπαλλήλους του Δήμου . Ας ελπίσουμε να κάνει κάτι έστω την Πρωτοχρονιά διαφορετικά θα αναλάβει ο Άγιος Βασίλης .

Δημοτική αρχή Μιχαλάτου: Δράμα η Κωμωδία; Κανείς δεν ξέρει ακόμα, το μόνο καλό ότι το έργο τελειώνει σε λίγους μήνες !!Άντε Θεόφιλε σιγά – σιγά να τα μαζεύεις , να ξεκουραστείς και εσύ , να βρει και την υγειά της η τοπική κοινωνία .

Γεράσιμος Παπαναστασάτος στέλεχος της παράταξης ΄΄ Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ΄΄ με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.