Πολιτική

Γερ. Παπαναστασάτος: Ήλθε η ώρα να τελειώνουμε με την αστεία “ψευτοπαράταξη” του μπάρμπα Αλέκου του Παρίση

335views

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ¨ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΤΑΞΗ ¨ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΛΕΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΗ .

Η πτώση του ολιγάρχη Μιχαλάτου και του ιδιότυπου οικονομικοπολιτικού ¨ιστού της αράχνης ¨ που προσπαθεί να στήσει στη τοπική κοινωνία είναι σοβαρή , σύνθετη και δύσκολη πολιτική μάχη στην οποία δεν χωρούν ούτε γεροντικά πείσματα , ούτε ψυχολογικά συμπλέγματα , ούτε αστείες φιλοδοξίες απολίτικων προσώπων .

Ο κύριος Παρίσης και οι ελάχιστοι που τον ακολουθούν ακόμα προσπαθούν απελπισμένα να στήσουν μια ¨παράγκα ¨, μια ¨ψευτοπαράταξη ¨που καμία σχέση δεν έχει με την ιστορική ¨Ισχυρή Κεφαλονιά ¨ στη οποία μετείχαν όντως αξιόλογες πολιτικές προσωπικότητες .

Τα σημερινά ¨υπολείμματα Παρίση ¨επιδιώκουν απλά να εγκλωβίσουν συναισθηματικά ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων ώστε στον δεύτερο γύρο ο απόμαχος της τοπικής πολιτικής Αλέκος και ο Άγγελος να το ¨διαπραγματευτούν ¨στον ολιγάρχη Μιχαλάτο .

Η τοπική κοινωνία τους έχει πάρει χαμπάρι και στους πολλούς προκαλούν γέλιο και σε εμάς μόνο θλίψη .

Η συνέχεια στην Κάλπη.

Μάκης Παπαναστασάτος στέλεχος της παράταξης ΄΄ Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ΄΄ με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.