Πολιτική

Γερ. Παπαναστασάτος: Άγγελε Κωνσταντάκη πες μας από που σε “κρατάει” ο ολιγάρχης Μιχαλάτος; Τι συμβαίνει επιτέλους με τα χρέη της πρώην ΚΕΔΗΚΕ; Μίλης δημόσια και εμείς θα σε βοηθήσουμε…!!!

249views

ΑΓΓΕΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΕ «ΚΡΑΤΑΕΙ »¨Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ??

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΕΔΗΚΕ ??ΜΙΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ… !!

Άγγελε Κωνσταντάκη τώρα που οι μάσκες έπεσαν και φάνηκε η εξάρτηση σου από τον ολιγάρχη Μιχαλάτο , οφείλεις να πεις δημόσια « από πού σε κρατάει » ο γνωστός σε όλους κ Θεόφιλος .

Βγες επιτέλους και εξήγησε τι συμβαίνει με τα χρέη της πρώην ΚΕΔΗΚΕ .

Ό, τι και να έχει συμβεί , ό,τι και να φοβάσαι απ΄ όπου και να σε « εκβιάζει πολιτικά» βγες ανοιχτά και όλοι θα είμαστε δίπλα σου .Είναι ντροπή να δίδεις αυτή την εικόνα του «πολίτικα εκβιαζόμενου » και να εμφανίζεσαι ως « Τζουτζές » του Μιχαλάτου χάνοντας και τις τελευταίες πινελιές σοβαρότητας που είχες .

Το να έχεις καταγραφεί ως « αποκλειστική » του Παρίση κάπου « τρώγεται » , το να παρουσιάζεσαι όμως δημόσια ως « γελωτοποιός » του ολιγάχη Μιχαλάτου πάει πολύ!!

Μην ξεχνάς Άγγελε , σε ΒΛΕΠΟΥΝ …. .!!

Μάκης Παπαναστασάτος στέλεχος της παράταξης ΄΄ Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ΄΄ με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.