Πολιτική

Γεράσιμος Παπαναστασάτος: Πρόταση για παρασημοφόρηση του υπαλληλίκου αδάμαντα του Δήμου Αργοστολίου κ. Γεράσιμου Φιλιππάτου

311views

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Κ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ : Ο άνθρωπος που δεν τρώει , δεν πίνει , δεν κοιμάται αλλά τα δίνει όλα για τον Δήμο .

Είναι κάποιοι άνθρωποι που σε αφοπλίζουν . Πραγματικά δεν μπορεί κανείς να μην σταθεί στον υπάλληλο – φαινόμενο του Δήμου Αργοστολίου , τον τεχνολόγο – τοπογράφο κ Γεράσιμο Φιλιππάτο , ο οποίος υπηρετεί με ένα τρόπο ασυνήθιστο , καθώς δεν καταλαβαίνει από ωράρια , έχει απαρνηθεί της γήινες απολαύσεις , θα λέγαμε με μια υπερβολή ότι δεν τρώει , δεν πίνει , δεν κοιμάται , αφού έχει αφιερώσει την ζωή του υπέρ του Δήμου Αργοστολίου και μόνον .

Τέτοιους ανθρώπους πρότυπα , υπεράνω συμφέροντος και ταπεινών καταστάσεων , θέλουμε και προτείνουμε στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο που ζει αυτή την προσφορά από κοντά να μην δείξει πολίτικη σεμνοτυφία , επειδή ο ανωτέρω υπάλληλος είναι υποστηρικτής του , αλλά να φέρει στο Δημοτικό συμβούλιο πρόταση παρασημοφόρησης του . Η κοινωνία μας χρειάζεται πρότυπα και όταν πρόκειται για αδαμάντινους δημοτικούς υπαλλήλους κανείς δεν μπορεί να πει όχι ακόμη και εάν πολιτικά διαφωνεί μαζί τους π χ εγώ είμαι ΝΔ ενώ ο κύριος Φιλιππάτος ανήκει σε άλλο χώρο – γνωστό σε όλους .

ΥΓ1 Την παραπάνω πρόταση μου την θέτω υπό δημόσια διαβούλευση και μπορούν να πάρουν θέση επί αυτής και γνωστά site πχ kefalonia magazine ή δημοσιολογούντες στο face book όπως πχ Κostas Stellatos .

ΥΓ2 Μια άλλη ιδέα θα ήταν στα πλαίσια της τοποθέτησης των αγαλμάτων της Έφης Σπηλιώτη ¨Ωκεανίδων – Νηρηίδων¨ , στο κέντρο του όμορφου αυτού συμπλέγματος να τοποθετηθεί δίπλα στην προτομή- κεφαλή του Δημάρχου μας Θεόφιλου Μιχαλάτου και μια ανάλογη κεφαλή του άξιου αυτού δημοτικού υπαλλήλου .( Για την ιδέα μου αυτή δεν διεκδικώ καμιά αμοιβή , δώστε και τα 35.000,00 ευρώ στους συμβούλους που θα πληρωθούν για να συμβουλεύσουν τον Δήμαρχο μας που ακριβώς στο Αργοστόλι θα τοποθετηθεί η ανωτέρω συλλογή ) .

Γεράσιμος Παπαναστασάτος , δικηγόρος , στέλεχος της δημοτικής παράταξης ΄Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ΄ με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.