Πολιτική

Γενική συνέλευση του Σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι

111views

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΕΔΡΑ: Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς & Ιθάκης


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

 

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας στην συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 25.10.2022 αποφάσισε τη διεξαγωγή Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 06.11.2022 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης στην λεωφόρο Α. Τρίτση 119, στην παραλία του Αργοστολίου.

 

Θέματα:

1.Απολογισμός και Προγραμματισμός Δράσης.

2.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

 

Για να προετοιμάσουμε με επιτυχία την Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 9 του Νοέμβρη 2022, για να δυναμώσουμε αποφασιστικά το Σωματείο μας, για να δώσουμε απάντηση στην πολιτική που τσακίζει τα εισοδήματα και τις ζωές μας, συμμετέχουμε στις διαδικασίες του Σωματείου μας.  Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουμε μαζικό παρών στη Γενική Συνέλευση αλλά και στην Απεργιακή Συγκέντρωση που διοργανώνει το Ε.Κ.Κ.-Ι. στις 10.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.

 

Η Διοίκηση του Σωματείου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.